VIDEO Kylie Minogue predstavila klip k piesni I Was Gonna Cancel

NETKY.SK • 17 Máj 2014, 18:45 • 2 min
VIDEO Kylie Minogue predstavila klip k piesni I Was Gonna Cancel

SYDNEY - Austrálska speváčka Kylie Minogue predstavila prostredníctvom portálu YouTube videoklip ku skladbe I Was Gonna Cancel.

slovakia

left justify in out

Video vzniklo k druhému singlu z najnovšej štúdiovky Kiss Me Once, ktorú 45-ročná interpretka vydala v marci. Pieseň zložil americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams. Videoklip od zverejnenia dosiahol takmer 60-tisíc pozretí.

 

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete, aj keď sa jej nikdy nepodarilo úplne preraziť v USA. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988. Zatiaľ posledným dvanástym albumom je spomínaný Kiss Me Once. K najúspešnejším hitom interpretky patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Wouldn't Change A Thing, Spinning Around či Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už v roku 2006 vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue sa venuje aj herectvu. V rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985). Objavila sa tiež v romantickej dráme Delikventi (1989), horore Horúca krv (2000), filmovom muzikáli Moulin Rouge (2001) alebo romantickom trileri Jack and Diane (2012). Speváčka by sa v rámci turné k albumu Kiss Me Once mala 19. októbra predstaviť aj v Bratislave. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona