VIDEO Kuriózna situácia: Medveď vošiel do odomknutého auta pri lese a zabuchol sa v ňom

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 10:45 • 2 min
VIDEO Kuriózna situácia: Medveď vošiel do odomknutého auta pri lese a zabuchol sa v ňom

DENVER - Medveď baribal vliezol v americkom štáte Colorado do odomknutého osobného auta Subaru, ktoré bolo zaparkované na príjazdovej ceste pred domom.

slovakia

left justify in out

Dvere sa za ním pravdepodobne hneď zatvorili a zviera sa niekoľko hodín nevedelo dostať von. Naznačovala to vlhkosť, ktorá sa nazbierala znútra na oknách, píše ako kuriozitu lokálny server www.9news.com.

 

 

Majiteľka auta Annie Brueckerová objavila medveďa vo svojom aute v utorok ráno. Následne si na pomoc privolala dvoch policajtov. Podľa nich sa medveď v aute správal ako pes, skákal zozadu dopredu a vnútrajšok celkom zdemoloval.

 

Jeden z policajtov zvieraťu opatrne otvoril únikovú cestu a druhý čakal s puškou pri ňom, aby zasiahol, keby mu hrozilo nebezpečenstvo.

 

"Našťastie medveď mal hlavne záujem dostať sa rýchle odtiaľ preč a len čo zbadal neďaleký les, rozbehol sa k nemu," povedali policajti denverskému spravodajskému serveru, ktorý zverejnil aj video z ich zásahu.

 

Majiteľka auta neskôr konštatovala, že jej medveď ohryzol volant a povytrhával čalúnenie vozidla. Ponosovala sa tiež na dosť nepríjemný zápach, ktorý po ňom v aute zostal. Zviera nerozbilo ani jedno okno, iba zničilo vnútrajšok auta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona