VIDEO Kuriózna nehoda: Opitá matka sa zrazila s dcérou, ich reakcie vás dostanú

NETKY.SK • 9 Február 2017, 19:42 • 2 min
VIDEO Kuriózna nehoda: Opitá matka sa zrazila s dcérou, ich reakcie vás dostanú

PREŠOV – Slovensko má ďalšie hviezdy internetu! Opitá matka sa zrazila v Prešove s opitou dcérou. Komická dvojica sa dokonca chcela s policajtmi fotografovať!

slovakia

left justify in out

O tomto kurióznom prípade informovala TV Markíza. Šesťdesiatdvaročná matka Beáta sa zrazila so svojou 35-ročnou dcérou Beátou na prešovskej križovatke. Oba mali namierené z domu, kde si vypili, do mesta.

 

Po nehode sa začali hádať, kto do koho narazil.

 

„Ja som nenabúrala, nabúrala moja matka do mňa," povedala dcéra, ktorej matka oponovala: „Ja nemám pocit, žeby išla predo mnou ."

 

Dcéra údajne potrebovala navštíviť obvodnú lekárku. „Mám ťažký kašeľ, potrebovala som lekársku pomoc. No a matka sa vybrala za mnou a stalo sa,” povedala dcéra a jej matka jej odpovedala: „Pubertiačky robia zásadne to, čo im nekážete."

 

 

 

Matka je podľa TV Markíza v Prešove očnou lekárkou. Polícia chcela dvojicu odviezť do cely na policajnej stanici, avšak policajtom začali vymenúvať diagnózy, pre ktoré nemmohli ísť za mreže.

 

Matke namerali 1,5 a dcére 2 promile. Obom hrozí ročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies