VIDEO Kung fu namiesto futbalu! V ázijskej LM sa na trávniku poriadne iskrilo

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 12:53 • 2 min
VIDEO Kung fu namiesto futbalu! V ázijskej LM sa na trávniku poriadne iskrilo

Kuala Lumpur - Troch hráčov juhokórejského futbalového klubu Jeju United potrestali viacmesačnými suspendáciami po nechutných incidentoch po skončení osemfinálovej odvety ázijskej Ligy majstrov 2017/2018 na pôde japonskej Urawy Red Diamonds. Juhokórejský klub musí navyše zaplatiť pokutu 40.000 amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

V posledný májový deň vyhrala Urawa doma 3:0 po predĺžení (prvý zápas 0:2) a postúpila do štvrťfinále. Vášne vybuchli prvýkrát po vylúčení hráča hostí Cho Yong-hyunga v 81. minúte a eskalovali po konečnom hvizde. Vtedy prišlo na ihrisku ku viacerým fyzickým potýčkam medzi hráčmi aj funkcionármi.

 

Cho Yong-hyung dostal šesťmesačný zákaz činnosti a pokutu 20.000 USD aj za to, že na konci vbehol na plochu a vyprovokoval konflikty. Jeho spoluhráč Kweon Han-jin dostal dvojmesačný trest a pokutu 1000 USD za udretie protihráča po zápase.

 

Baek Dong-gyu, nehrajúci náhradník, dostal trojmesačný trest a pokutu 15.000 USD za vniknutie na plochu a úder lakťom do tváre protihráča. S pokutou obišiel aj japonský klub, ten musí zaplatiť 20.000 USD, jeden z jeho predstaviteľov sa totiž tiež zapojil do bitky po skončení zápasu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies