VIDEO Kucka prispel gólom a premenenou jedenástkou k triumfu nad Bayernom

NETKY.SK • 28 Júl 2016, 09:55 • 2 min
VIDEO Kucka prispel gólom a premenenou jedenástkou k triumfu nad Bayernom

CHICAGO - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka prispel gólom a premenenou jedenástkou k triumfu AC Miláno na prestížnom medzinárodnom turnaji Champions Cup nad Bayernom Mníchov. Zápas sa skončil v riadnom hracom čase 3:3 a tak o víťazovi rozhodol až rozstrel z bieleho bodu, v ktorom triumfoval taliansky tím 5:3.

slovakia

left justify in out

Kucka vybehol na ihrisko v 46. minúte namiesto Ignazia Abateho a v 61. minúte poslal svoj tím do vedenia 3:2. Po narážačke s Niangom prešiel cez troch brániacich hráčov a jeho tečovaná strela z diaľky skončila v bránke. AC však nerozhodlo v riadnom hracom čase, v 90. minúte vyrovnal z penalty Frank Ribery a nasledoval jedenástkový rozstrel.

 

Dvadsaťdeväťročný Kucka si postavil loptu na biely bod ako tretí hráč Milána a svoj pokus chladnokrvne premenil, keď napodobnil slávny kop Antonína Panenku.

 

V ďalších dueloch turnaja si Paríž Saint-Germain poradil s Realom Madrid 3:1, keď sa o dva góly PSG postaral belgický nováčik v mužstve Thomas Meunier. Za "biely balet" nenastúpili najväčšie hviezdy Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Luka Modrič či Sergio Ramos.

 

Londýnska Chelsea zdolala Liverpool 1:0 gólom Garyho Cahilla z 10. minúty. "The Reds" sa nepresadili ani počas záverečnej 20-minútovej presilovky, keď dostal červenú kartu Cesc Fabregas.

 

sumáre:

Chelsea - Liverpool 1:0 (1:0)

Gól: 10. Cahill, ČK: 70. Fabregas (Chelsea)

 

Real Madrid - Paríž Saint-Germain 1:3 (1:3)

Góly: 44. Marcelo (z 11m) - 2. Ikone, 35. a 40. Meunier

 

Bayern Mníchov - AC Miláno 3:3 (2:1), 3:5 na jedenástky

Góly: 29. a 90. Ribery (druhý z 11m), 38. Alaba - 23. Niang, 49. Bertolacci, 61. KUCKA

/za hostí Kucka od 46. min, v 61. dal gól a premenil jedenástku/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona