VIDEO, ktoré vás rozplače: Herec Jack Black strávil deň s chlapcom bez domova

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 12:52 • 2 min
VIDEO, ktoré vás rozplače: Herec Jack Black strávil deň s chlapcom bez domova

KAMPALA – Na úvod videa americký herec Jack Black povedal, že ho neuvidíte plakať, svoje slovo nedodržal. Aj vy budete mať čo robiť, aby ste sa nerozplakali.

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň sa v Amerike konal „Red Nose Day“, počas ktorého sa zbierajú peniaze na podporu ľudí v núdzi po celom svete. Herec a komik Jack Black preto vycestoval do africkej Ugandy, aby videl ako žijú ľudia, ktorí v živote nemali veľa šťastia.

 

Herec sa tam stretol s 12-ročným Felixom, ktorý žije na ulici už tri roky a strávil s ním deň. Vo videu mu Felix porozprával svoj smutný príbeh. Jeho matka zomrela, svojho otca nikdy nevidel a nevie kde sa nachádzajú jeho súrodenci. Nemá domov a spáva na ulici. Živí sa zberom a predajom plastových fliaš. Hercovi porozprával aj o tom, ako veľmi by chcel isť do školy.

 

 

Počas „Red Nose Day“ sa v USA vyzbieralo 21 miliónov, ktoré pôjdu na rôzne charity, dúfame, že pomôžu aj Felixovi pri jeho vzdelaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies