VIDEO, ktoré slúži ako varovanie: Takto sa dá otvoriť sejf v hotelovej izbe

NETKY.SK • 5 August 2016, 14:49 • 2 min
VIDEO, ktoré slúži ako varovanie: Takto sa dá otvoriť sejf v hotelovej izbe

MANITOBA – Toto video je síce staršieho dáta, ale je určite stále aktuálne. Najmä počas dovolenkovej sezóny. Ak si odkladáte v hotelovej izbe do sejfu svoje cennosti, mali by ste zbystriť svoju pozornosť.

slovakia

left justify in out

Video natočil Kanaďan Brad Reid, ktorý si na dovolenke uložil všetky doklady a cennosti do sejfu na svojej hotelovej izbe. Keď si chcel veci z trezoru vybrať, nevedel si spomenúť na číselnú kombináciu, ktorú zadal ako bezpečnostný kód. Zavolal teda na recepciu, kde mu nadiktovali kód, ktorý sejf dokáže otvoriť. Podľa Brada existuje jeden predvolený kód, ktorý dokáže otvoriť všetky hotelové trezory – šesť núl.

 

Po tomto šokujúcom zistení sa rozhodol Brad zdieľať na YouTube video, ktoré videlo už viac ako 1,7 milióna ľudí. Brad na ňom otvoril trezor, keď zadal 000000. Pre všetkých má jedno upozornenie, aby si najskôr skontrolovali, či sa ich sejf na izbe nedokáže otvoriť pomocou tejto jednoduchej číselnej kombinácie.

 

S najväčšou pravdepodobnosťou nemajú všetky hotelové trezory takéto mizerné zabezpečnie. Pre istotu si však ten váš otestujte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies