VIDEO Kto všetko pozerá do ženského výstrihu?!

NETKY.SK • 30 September 2014, 11:02 • 2 min
VIDEO Kto všetko pozerá do ženského výstrihu?!

LONDÝN – Ženské poprsie je veľkým lákadlom pre všetkých. Asi neexistuje človek, ktorý by sa na ženské poprsie nepozrel. Muži, ženy, deti bez výnimky. Firma Nestlé otestovala, kto a ako často pozerá na ženské prsia.

slovakia

left justify in out

Nestlé vyslalo do Londýna ženu, ktorej veľmi výrazne trčala podprsenka a jej prsia doslova bili ostatným do očí. Do podprsenky nainštalovali skrytú kameru, ktorá zachytával pohľady všetkých, ktorí sa na jej prsia pozreli.

 

Mnohí by si mysleli, že dobrovoľníčke budú do výstrihu pozerať iba muži. Samozrejme všetci muži sa pozreli, niektorí dokonca prerušili činnosť, ktorú práve robili, aby sa pozreli. Okrem nich sa pozreli aj mnohé ženy a dokonca aj deti.

 

Výsledok?! Celkovo sa jej do výstrihu pozrelo až 36 ľudí.

 

 

Video je súčasťou kampane firmy Nestlé, ktoré má podporovať ženy v tom, aby si kontrolovali svoje vlastné prsia, aby predišli rakovine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona