VIDEO Kruté prekvapenie: Žena si na pláži vystrelila z mužov, lákala ich na rozotrenie opaľovacieho krému

NETKY.SK • 3 November 2015, 17:00 • 2 min
VIDEO Kruté prekvapenie: Žena si na pláži vystrelila z mužov, lákala  ich na rozotrenie opaľovacieho krému

RIO DE JANEIRO - Muži, ktorí sa stali obeťami krutého žartu, si spočiatku mysleli, že ich stretlo osudové šťastie, neskôr však nemohli uveriť vlastným očiam. Žena v bikinách ležala na pláži v Rio de Janeiro a žiadala okoloidúcich mužov o natretie opaľovacím krémom.

slovakia

left justify in out

Muži jej krém veľmi ochotne rozotreli po chrbte, no keď sa kráska otočila zmizol im úsmev z tváre. Za všetkým stál brazílsky vtipkár známy zo stránky YouTube David Mafra, ktorý si pre najnovší vtip povolal na pomoc herečku, pričom jej spodnú časť bikín vypchal falošným penisom. Keď sa k ochotnému cudzincovi zrazu otočila prednou časťou tela, jeho romantický sen sa pri pohľade na hrču v plavkách  okamžite rozplynul.

 

"Pane, pane, pomôžete mi rozotrieť opaľovací krém?" kričí herečka na prvú obeť. Neváha dlho a jeho ruky križujú chrbát peknej slečny.  Po chvíli sa ale otočí a muž zdesene skríkne: "Čo to je?!"  Žena mu s kamennou tvárou odpovedá: "Moje gule." Muž potom zhrozene vycúva do "bezpečnej zóny" a nestačí sa diviť.  Vtipné zábery zo skrytej kamery si pozrelo už 1.750.000 ľudí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies