VIDEO Krutá pomsta: Člen drogového kartelu potrestal nevernú frajerku, toto prehnal

NETKY.SK • 15 December 2016, 18:01 • 2 min
VIDEO Krutá pomsta: Člen drogového kartelu potrestal nevernú frajerku, toto prehnal

BRAZÍLIA – Nevera je pre každého partnera bolestivým zistením, ale stále sú tu nejaké ľudské práva a hranice, ktoré nemožno prekračovať. Niekto kričí, niekto rozbíja taniere, no tento muž zašiel priďaleko.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný brazílsky gangster, ktorý je údajne členom drogového gangu, dostal podozrenie, že je mu priateľka neverná. Podsvetie má vlastné zákony a častokrát sú mimoriadne kruté.

 

Mladej žene dal za trest urobiť nový účes. Vo videu vidno ako ju iný muž, zrejme kamarát podvedeného, holí strojčekom. Na zem padajú krásne dlhé čierne vlasy a dievčina je o chvíľu holohlavá. Čo je pre ženu horšie, ako prísť o korunu krásy? Akoby to nestačilo, muž pokračuje a odstráni jej z tváre aj obočie. Tomu sa hovorí brutalita.

 

 

Na výraze ženy vidno, že sa ani nepokúša protestovať a pokorne prijíma svoj trest. Veď čo by zmohla.

 

Keď je dielo dokonané, niekto jej podáva telefón a hovorí s priateľom. Okolostojaci sa jej posmievajú a jeden z nich jej ponižujúco hodí oholené vlasy naspäť na hlavu.

 

Ráno v zrkadle musí byť pre ňu veľmi zdrvujúce. Informáciu priniesol portál The Ladbible.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies