VIDEO Krutá lekcia: Tínedžerovi za krádež bicykla potetovali čelo

NETKY.SK • 12 Jún 2017, 17:10 • 2 min
VIDEO Krutá lekcia: Tínedžerovi za krádež bicykla potetovali čelo

LISBON – Akékoľvek tetovanie väčšinou každý dobre zvažuje, ostáva predsa na celý život. Niekto rozmýšľa nad tým, či si dá ružičku na pravé alebo ľavé plece. Tento mladík na výber nedostal a skončil s tou najhoršou možnosťou.

slovakia

left justify in out

Dvaja Portugalci údajne chytili 17-ročného chlapca pri krádeži bicykla a vzali „spravodlivosť“ do vlastných rúk.

 

Tatér Maycon Wesley napísal tínedžerovi na čelo "Eu sou ladrão e vacilão", čo v preklade z portugalčiny znamená „Som zlodej a chudák". Incident sa odohral minulý piatok.  

 

img

 

Vo videu počuť, ako sa pri sediacom chlapcovi smejú dvaja muži: „Toto bude bolieť,“ chichoce sa jeden z nich. Druhý potom začne tetovať.

 

Podľa BBC mladíkovi dokonca ostrihali dlhé kučeravé vlasy, aby bolo nápis lepšie vidno. Písmená sú navyše obrovské a krivé.

 

 

Ukradnutý bicykel nahnevá, ale aj trestanie má isté hranice a malo by byť spravodlivé. Tatér sa po dokončení chlapca ešte spýtal, či sa mu to páči.

 

"Požiadal som ich, aby mi to tetovanie urobili na ruku, ale oni povedali, že to spravia na čele a začali sa smiať. Prosil som ich, aby mi namiesto toho radšej zlomili ruky aj nohy,“ povedal nešťastník pre noviny Folha de S.Paulo. Ten zároveň popiera, že chcel ukradnúť bicykel. Tvrdí, že na neho spadol, keď bol opitý.

 

Tatéra a jeho priateľa Ronilda Moreira de Araujo polícia zatkla pre podozrenie z mučenia.

 

Rodina chlapca video zbadala piatok a keď sa chlapec nevrátil domov, kontaktovala políciu. Našli ho až v nedeľu.

 

Dobrosrdeční ľudia na internete založili finančnú zbierku pre laserové odstránenie tetovania. Mladík tak snáď čoskoro dostane druhú šancu na normálny život. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies