VIDEO Kríza? Prvá dáma Melania Trump odmieta na verejnosti držať manžela za ruku!

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 12:17 • 2 min
VIDEO Kríza? Prvá dáma Melania Trump odmieta na verejnosti držať  manžela za ruku!

WASHINGTON – Americký prezident Donald Trump pokračuje vo svojej prvej zahraničnej ceste a americké médiá si všímajú nielen jeho a to, ako si počína v zahraničnej politike, ale aj prvú dámu. Zaujalo ich, že prezidentský pár nie je zosúladený v držaní sa za ruky.

slovakia

left justify in out

Prvá dáma je v Spojených štátoch tradične veľmi sledovanou osobnosťou. Melania Trumpová však zatiaľ vystupovala na verejnosti len minimálne a ani sa zatiaľ nepresťahovala do Bieleho domu.

 

Médiá a verejnosť ju teraz preto s veľkým záujmom sledujú na prvej zahraničnej ceste prezidentského páru. Okrem jej oblečenia ich najviac zaujalo to, že medzi Donaldom a Melaniou to škrípe, pokiaľ ide o držanie sa za ruky.

 

Prvý rozruch nastal po pondelkovom prílete páru do Izraela. Keď vystúpili z lietadla a kráčali po červenom koberci, prezident sa pokúsil chytiť prvú dámu za ruku - tá však mykla zápästím a jeho ruku odmietla. Priblížené a spomalené video tohto okamihu sa okamžite rozšírilo americkými médiami.

 

"Izraelský premiér Benjamin Netanjahu a jeho manželka Sara rozprestreli v pondelok ráno na medzinárodnom Letisku Ben Guriona pre prezidenta Trumpa a prvú dámu Melaniu červený koberec. To, čo ale vyniklo, bolo niečo iné: švihnutie zápästím, ktoré videl celý svet," uviedla televízia CNN.

 

Všimol si to aj izraelský denník Haarec a napísal o viditeľnom napätí medzi Trumpom a prvou dámou, a že to bolo trápne.

 

"Keď premiér Benjamin Netanjahu a jeho manželka Sara odprevadili amerického prezidenta a prvú dámu po červenom koberci po tom, ako vystúpili z lietadla Air Force One, napätie vo vzduchu bolo hmatateľné – ale nie medzi americkým a izraelským lídrom, ale medzi Trumpom a jeho manželkou," napísal Haarec.

 

Uplynul len jeden deň a prezidentský pár dal opäť médiám príležitosť na bulvárne analýzy.

 

"Prezident Trump a Melania Trumpová sa nevedia držať za ruku. Ďalší deň a ďalší zbabraný pokus o držanie sa za ruku," napísal denník Washington Post.

 

Druhý incident sa odohral rovnako na letisku – tentoraz po pristátí v Ríme v utorok 23. mája. Prezidentský pár vyšiel z lietadla a keď išiel urobiť prvý krok dolu schodmi, prezident sa pokúsil chytiť svoju manželku za ruku. Ona však v tom istom momente zdvihla ruku hore, aby si upravila vlasy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies