VIDEO Kristína zverejnila skladbu Vianočná jahoda

NETKY.SK • 21 November 2016, 10:41 • 2 min
VIDEO Kristína zverejnila skladbu Vianočná jahoda

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Kristína zverejnila pieseň Vianočná jahoda.

slovakia

left justify in out

"Na túto skladbu som sa veľmi tešila, pretože naposledy som vianočnú pieseň naspievala na môj tretí album v roku 2012 a trošku mi to už chýbalo. Predstavujem vám moju novinku s názvom Vianočná jahoda. Keďže milujem Vianoce, neskutočne ma bavilo spievať, prežívať a predstavovať si krásnu atmosféru týchto sviatkov," uviedla na margo novinky interpretka.

 

O hudbu sa postaral Martin Kavulič, autorom textu je Kamil Peteraj. "Na Vianoce sa vždy do éteru vyrojí mnoho pesničiek od kolied, cez duchovné až po čisto komerčné melódie, ale to nič nemení na tom, že možno stále na tému šťastných Vianoc napísať aj niečo nové. I keď tradícia - Vianoce sú sviatkami silnej tradície - až tak veľmi nepustí. Tentoraz Kristína naspievala pesničku veľmi ľahučkú, veríme, že aj pôvabnú, takpovediac do každej rodiny. Myslím si, že máloktorá interpretka má v sebe taký pozitívny náboj ako ona a tak je predpoklad, že pesnička zaujme pozitívnosťou, ktorú vyžaruje," vyhlásil spomínaný textár a básnik.

 

Dvadsaťdeväťročná rodáčka zo Svidníka zverejnila k piesni aj videoklip. "Videoklip som zverila do rúk Mayovi Hurajtovi a režisérovi Romanovi Gregoričkovi, s ktorými som spolupracovala aj pri videoklipe Navždy. Nakrúcali sme dva dni v krásnom zrube v Slovenskom raji. O styling sa postarali Jana Gavalcová a Jana Thomas. Vizáž som zverila do rúk Mirke Baluchovej. Vianoce sú pre mňa symbolom radosti, ktorú prežívame so svojimi blízkymi, keď sa spievajú vianočné koledy, pečú medovníky, pripravujú sa chutné jedlá, spoločne zdobíme stromček a zútulňujeme svoj domov krásnymi dekoráciami. Presne taká bola moja predstava o videoklipe," prezradila speváčka.

 

 

Kristína, celým menom Kristína Peláková, odštartovala kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s rapperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beáty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album …ešte váham (2008). Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie. Slovensko následne reprezentovala v semifinálovom kole Eurovízie, ktoré sa konalo koncom mája 2010 v Nórsku. V tom istom roku vydala aj druhú štúdiovku s názvom V sieti ťa mám. Speváčka zaujala aj skladbou Life Is A Game. Tá sa stala oficiálnou piesňou majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku. V roku 2012 uviedla na trh tretí album Na slnečnej strane sveta a predvlani výberovku Tie Naj. Ako herečka sa predstavila v komédii Život je život (2015) a v rozprávke Johankino tajomstvo (2015).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies