VIDEO Krásna študentka sa zastala dvoch žien, ktoré obťažovala skupina mladíkov: Tí ju neskôr zabili!

NETKY.SK • 1 December 2014, 11:47 • 2 min
VIDEO Krásna študentka sa zastala dvoch žien, ktoré obťažovala skupina mladíkov: Tí ju neskôr zabili!

BERLÍN - Nemecký denník Bild zverejnil dnes na svojej webovej stránke videozáznam, na ktorom je zachytený brutálny útok na mladú ženu brániacu dve tínedžerky pred obťažovaním zo strany skupiny mužov v prevádzke rýchleho občerstvenia v nemeckom meste Offenbach, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Denník zároveň so zverejnením videa z bezpečnostnej kamery vyzval všetkých svedkov vrátane dvoch tínedžeriek, aby prišli s novými informáciami o útoku, ktorý sa odohral ešte 15. novembra.

 

 

Študentka tureckého pôvodu Tugce Albrayaková na následky útoku zomrela. V piatok, v deň svojich 23. narodenín, dala rodina súhlas lekárom na jej odpojenie od prístrojov. Bola v kóme po údere do hlavy, ktorý jej po spore uštedril útočník na parkovisku pred reštauráciu v Offenbachu.

 

V nedeľu sa na pamiatku zavraždenej mladej ženy na vigílii v Berlíne zišlo zhruba 150 ľudí, píše spravodajský server BBC. V súvislosti s útokom zatkli nemecké úrady doposiaľ 18-ročného muža. Podľa nemeckých médií ide o Senala M. z regiónu Sandžak na juhozápade Srbska, obývaného zväčša moslimským obyvateľstvom - Bosniakmi, pripomína stanica Frankfurter Rundschau. Podľa stanice Deutsche Welle sa priznal, že ženu napadol. 

 

Albrayaková 15. novembra zakročila po tom, čo počula z toaliet prevádzky rýchleho občerstvenia v Offenbachu blízko Frankfurtu volanie o pomoc. Dve dievčatá tam údajne mala obťažovať skupina mužov, uviedli nemecké médiá.

 

Neskôr po roztržke sa jeden z týchto mužov vrátil a zaútočil na mladú ženu na parkovisku pred reštauráciou. Udrel ju do hlavy kameňom alebo tupým predmetom, následkom čoho upadla do kómy. Lekári minulý týždeň oznámili jej rodine, že u nej nastala mozgová smrť.

 

Petíciu vyzývajúcu na udelenie štátneho vyznamenania Tugce Albrayakovej in memoriam podpísalo už viac než 100.000 ľudí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies