VIDEO Kouča Ancelottiho proti Schalke potešil výkon Jamesa Rodrígueza

NETKY.SK • 20 September 2017, 12:17 • 2 min
VIDEO Kouča Ancelottiho proti Schalke potešil výkon Jamesa Rodrígueza

GELSENKIRCHEN - Kolumbijský futbalový reprezentant James Rodríguez okorenil svoj premiérový bundesligový štart v základnej zostave Bayernu Mníchov gólom a asistenciou.

slovakia

left justify in out

Bavori triumfovali v utorňajšom dueli 5. kola v Gelsenkirchene nad miestnym tímom Schalke 04 rozdielom triedy 3:0. Pod výhru Mníchovčanov sa okrem Jamesa Rodrígueza gólovo podpísali aj Robert Lewandowski a Arturo Vidal. Tréner Bayernu po zápase pochválil najlepšieho strelca MS 2014, no zároveň dodal, že 26-ročný ľavák stále nie je v najlepšej fyzickej forme.

 

"Počínal si dobre, podal slušný výkon. Hral tímovo, zapájal sa do kombinácie. Myslím si však, že ešte musí zlepšiť svoju fyzickú kondíciu, pretože tá uňho stále nie je stopercentná. Jeho hra však bola dobrá," vyhlásil podľa webu soccerway.com 58-ročný Talian.

Obaja sa stretli už v Reale Madrid, odkiaľ hráč v lete zamieril do Mníchova na dvojročné hosťovanie. Ancelotti sa vzápätí pristavil aj pri konečnom výsledku, ktorý jeho mužstvo minimálne na 24 hodín katapultoval na líderskú pozíciu v tabuľke I. bundesligy. Tú si v stredu môže prisvojiť Borussia Dortmund, ak zvíťazí v Hamburgu.

 

"Hrali sme s nasadením, dobre sme útočili, boli sme kompaktní pri bránení. Myslím si, že všetko bolo v poriadku," dodal niekdajší stredopoliar, bronzový medailista z MS 1990 v Taliansku.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona