VIDEO Košičania oslávili zisk titulu vo veľkom štýle s fanúšikmi

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 09:07 • 2 min
VIDEO Košičania oslávili zisk titulu vo veľkom štýle s fanúšikmi

KOŠICE - Hokejisti HC Košice oslávili spoločne s tisíckami fanúšikov v centre mesta zisk siedmeho slovenského majstrovského titulu.

slovakia

left justify in out

O kultúrny program slávnosti na košickej Hlavnej ulici sa postarali Reverz Park, Peter Cmorík a band, USSK band s prezidentom USS Košice Georgeom Babcokom, cheerleaderky HC Košice a maskot Vranka. Po ich vystúpeniach už na scénu prišli hokejisti, ktorí si oslavy poriadne užívali.

 

"Je to veľmi krásne, že sa na nás prišlo pozrieť toľko ľudí,“ usmieval sa útočník Gabriel Spilar. „Celé sme si to všetci chlapci užili. Majstrovský titul je veľkou odmenou pre nás všetkých a po tvrdej drine si žiada náležitú oslavu. Celý večer bol zorganizovaný famózne a skutočne sme si vychutnali každú jednu sekundu,“ zhodnotil člen majstrovského kádra. 

 

Na pódiu sa počas osláv predstavili všetci hokejisti i členovia realizačného tímu HC Košice s výnimkou reprezentantov, ktorí si v tom čase plnili svoje povinnosti v národnom drese. Nechýbali ani litre šampanského a samozrejmosťou bola aj majstrovská trofej. "Nezabudli sme snáď na nič, čo k poriadnym oslavám patrí,“ rozosmial sa kapitán Martin Štrbák a dodal: "Titul človek nevyhráva každý deň, takže aj oslavy musia byť na úrovni úspechu. Zvíťaziť rozhodne nebolo jednoduché, ale dokázali sme to, tak si to teraz poriadne užívame.“ 

 

Celý program v historickom centre Košíc vyvrcholil veľkolepým ohňostrojom. "Bola to pekná bodka. Chcel by som sa v mene celého tímu poďakovať všetkým ľuďom, ktorí aj napriek počasiu, ktoré nám počas celého dňa príliš nehralo do karát, prišli a užili si s nami krásne chvíle. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo potešiť ich a že môžu byť na svoje mesto hrdí. Pre zisk majstrovského titulu sme počas celej sezóny robili maximum. Aj keď to bolo veľmi náročné, práve podpora najvernejších nás po celý čas hnala vpred. Ani jeden zo súperov nebol jednoduchý, veď sme sa o tom mnohokrát presvedčili na vlastnej koži," spokojne skonštatoval Peter Bartoš. 

 

Majstrov SR prijal v sobotu aj primátor Košíc Richard Raši. Hokejisti sa zapísali do pamätnej knihy mesta. "Do pamätnej knihy sa okrem vzácnych hostí zapisujú aj všetky osobnosti nášho mesta, ktorými ste aj vy," povedal Richard Raši. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies