VIDEO Kontroverzná Kim Kardashian poslala darček svojim odpokyniam. Na zozname je Taylor Swift či speváčka Pink

NETKY.SK • 5 Február 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Kontroverzná Kim Kardashian poslala darček svojim odpokyniam. Na zozname je Taylor Swift či speváčka Pink

LOS ANGELES - Existuje menej kontroverzná celebrita, než je Kim Kardashian (37)? Mnoho ľudí jej zazlieva, že nič nevie, spoločnosti nič neprináša a len sa vedela narodiť. Tieto názory zrejme zdieľajú aj ďalšie slávne tváre, ktoré má hviezdička reality show na svojom zozname. A vraj je poriadne dlhý.

slovakia

left justify in out

Kim Kardashian sa rozhodla byť na deň sv. Valentína veľmi štedrá. Svoju novú značku parfému sa rozhodla poslať do sveta. A to všetkým. "Parfém pošlem svojim obdivovateľom, tým, ktorí ma nenávidia, no skrátka všetkým, na ktorých si spomeniem. Pretože je sviatok zamilovaných," okomentovala Kim vo videu na Twitteri.

 

Medzi jej neprajúcimi je napríklad speváčka Taylor Swift, s ktorou mala Kim spor v roku 2016, herečka Chloe Moretz, speváčka Pink a alebo moderátorka Wendy Williams. Čo na darček budú obdarovanej divy asi tak hovoriť? Parfém dostala aj slávna dedička Paris Hilton. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies