VIDEO Koniec nadvlády Rondy Rouseyv UFC, dostala brutálne KO

NETKY.SK • 17 November 2015, 11:50 • 2 min
VIDEO Koniec nadvlády Rondy Rouseyv UFC, dostala brutálne KO

SYDNEY - Veľa sa popísalo o mentálnej sile Rondy Rousey. Mnohí o nej hovorili, že patrí k mentálne najsilnejším zápasníkom v celej UFC. Niet o tom ani pochýb, ale to čo sa s ňou narobilo v poslednej dobe neveštilo nič dobrého.

slovakia

left justify in out

Keď sa jednalo o ženskú zápasníčku tak sa hovorilo iba o nej, bola tvárou UFC aj Reeboku. Neustále ju vyspovedali média čiže bola stále pod istým tlakom. Iba tento rok mala už dva zápasy, a aj tento proti Holmsovej bol posunutý o pár mesiacov dopredu. Jednoducho ide o veľké peniaze a UFC svojich superstar pekne využívajú aby zarábali. Ronda sa sama vyjadrila, že po UFC 193 potrebuje niekam na dlhší čas vypadnúť.

 

Začalo to všetko na oficiálnom vážení, Holmsová využila chvíľku nepozornosti na vážení a dobre rozhodila vyhladovanú a vystresovanú Rousey. Aj keď vstúpila druhý deň na zápas bolo na nej vidno, že nie je 100%-ná. Jej ruky boli neustále nízko, a brada naopak vysunutá vysoko. Bezhlavo naháňala Holmsovú ktorá ju pekne kontrovala a v podstate robila s Rousey to čo chcela. Rousey sa snažila dostať svoju súperku na zem, no jej dva pokusy boli bez sily úplne neefektívne. Na prekvapenie každého Holmsovej vyšiel strh a dostala Rousey na zem, no takticky sa odtiaľ rýchlo aj vzdialila. Po prvom kole nebola vôbec presvedčivá a v jej taktik nebola vôbec žiadna fantázia. Takto to pokračovalo aj v druhom kole až kým nedostala kop do hlavy po ktorom padla nehybne na zem kde ešte dostala pár úderov a potom sa zápas ukončil.

 

Rousey ešte sedela pár minút na zemi a nechápavo pozerala, Holmsová bola tiež prekvapená chodila a pobehovala okolo a pozerala sa čo bude s Rousey. Po vyhlásení výsledku ju previezli do nemocnice nakoľko sa jej pera poriadne natrhla, ale toto ju bolí asi najmenej. Je to koniec jednej éry, ktorú Rousey určite potrebovala aby mohla napredovať ďalej. Jej hru už rozoberali milión krát, takže bude musieť určite zapracovať aby ukázala niečo nové a nestavala iba na svoje judo. Určite sa jej postoj za poslednú dobu omnoho zlepšil ale proti komplexnej kickboxerke, ktorá sa ubránila jej strhom nemala vôbec šancu.

 

 

 

Better video. #UFC193 results: Holly Holm def. Ronda Rousey via KO (head kick) at :59 of R2.

Posted by Funny MMA on Saturday, November 14, 2015




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies