VIDEO Konflikt na rapovej scéne: Rytmus nehodlá odpovedať, Momo začal agresívne!

NETKY.SK • 20 November 2013, 10:05 • 2 min
VIDEO Konflikt na rapovej scéne: Rytmus nehodlá odpovedať, Momo začal agresívne!

BRATISLAVA – Konflikt na slovenskej hip-hopovej scéne trvá už pár mesiacov. V pondelok opäť zverejnil video petržalský rapper Denis Domaracký alias Moloch Vlavo, v ktorom sa okrem Patrika Vrbovského – Rytmusa obul aj do Romana Grigelyho známeho aj po pseudonymom Momo.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Momo na odpoveď dlho nečakal a Molochovi odpovedal opäť prostredníctvom videa. Okrem tradičných obviňovaní o tom, kto komu pomohol a kto je taký onaký Momo posunul konflikt do iného levelu.

Na videu totiž zavolal priamo Molochovi na ktorého začne kričať, nadávať a vyhrážať sa mu fyzickým napadnutím. Momo nenechá Molocha povedať ani slovo a celý čas na neho len kričí. Položí telefón a zavolá svojmu petržalskému kolegovi ešte raz. Tentoraz sa rozhovor nesie v pokojnejšom duchu, ale Momo opäť neudrží svoje nervy na uzde.

Varovanie: Video obsahuje vulgarizmy

K celému konfliktu sa vyjadril aj Rytmus, ktorý na svojom facebookovom profile zverejnil práve Momovu odpoveď a napísal: „Odkaz pre toho rakla čo nosí zvonové rifle v roku 2013. Mlok ty smradlavý piker. Keď ja mám 1,55 tak ty máš 1,45 aj s podpadkámi čo nosíš jak Prince. Nebudem už robiť na teba videá pretože nemám na to čas. Svoj čas venujem rapu respektíve novému albumu KONTRAFAKT. Poradím ti vy**b sa na videá nesadaj vkuse do toho auta jak ci**na. Urob si radšej vodičák a popritom si rapuj. Lebo ten tvoj rap je na úrovni mojej 12 ročnej sestrenici. Uvoľni sa a precíť rytmus lebo s tým máš najväčšie problémy. Už ani tie videá ti tak nejdú tak mysli trošku brácho...Maj sa.“

Uvidíme ako sa celý konflikt bude ďalej vyvíjať. Každopádne teraz je na ťahu Moloch Vlavo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies