VIDEO: Kollár dáva súčasnej vláde ultimátum! Na vyriešenie problémov majú týždeň, inak Sme rodina končí

NETKY.SK • 23 Marec 2021, 13:00 • 2 min
VIDEO: Kollár dáva súčasnej vláde ultimátum! Na vyriešenie problémov majú týždeň, inak Sme rodina končí

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady SR (NR SR) a hnutia Sme rodina Boris Kollár dáva na vyriešenie koaličnej krízy čas do konca budúceho týždňa. Povedal to na dnešnej tlačovej konferencii.

slovakia

left justify in out

Sme rodina nebude krízu naťahovať, "proste odíde preč a bude vybavené". Doplnil, že ak sa predstavitelia koalície nedohodnú, mali by sa postaviť pred ľudí, čestne im vrátiť moc a povedať, že budú predčasné voľby. Skonsolidovať by sa mali podľa Kollára všetky štyri koaličné strany.

 

img


Líder Sme rodina zopakoval, že nedopustí, aby sa chaos a cirkus z koaličnej rady a vlády dostal na pôdu parlamentu. Podľa jeho slov vedenie NR SR preberal s tým, že bude vedený slušne a nebude uprednostňovať koalíciu ani opozíciu. Šéf parlamentu dnes prerušil schôdzu do utorka 30. marca.

 

Podľa jeho slov dnes totiž plénum nemohlo rokovať, lebo v koalícii neboli na ničom dohodnutí. Predseda NRSR sa navyše vyjadril, že pokiaľ bude hroziť vznik úradníckej vlády, tak radšej koalíciu opustí. 

 

Ponúkame aj tlačovú konferenciu Sme rodina. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies