VIDEO Kňaz zaspieval na sobáši pieseň 'Hallelujah' od Cohena, stal sa hitom na internete!

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 10:05 • 2 min
VIDEO Kňaz zaspieval na sobáši pieseň 'Hallelujah' od Cohena, stal sa hitom na internete!

DUBLIN - Kňaz má talent. Súťaže s takýmto názvom by sa mohol zúčastniť írsky duchovný Ray Kelly, ktorý sa stal hviezdou na sociálnych sieťach, keď prekvapil nevestu so ženíchom a na svadbe im zaspieval prispôsobenú coververziu skladby "Hallelujah" od kanadského pesničkára Leonarda Cohena.

slovakia

left justify in out

Video so speváckym výkonom kňaza Kellyho pred oltárom sa dostalo na prvú priečku na internetovej stránke YouTube v Írsku, pričom dosiahlo vyše 240.000 pozretí - a to od pondelka 7. apríla, keď bolo po víkendovej svadbe Chrisa a Leah O'Kaneovcov zverejnené.
      

Kňaz, ktorého farnosťou je mesto Oldcastle severozápadne od metropoly Dublin, začal svoju verziu pesničky slovami: "Zišli sme sa tu dnes, aby sme pomohli dvom ľuďom po ceste ísť, pretože Leah a Chris začínajú spolu žiť."
      

Kelly vyvolal počas spevu smiech, pretože popri výkone dokázal ohromených ľudí ešte zabaviť dvíhaním obočia alebo hravým žmurknutím.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies