VIDEO Kňaz jazdil počas omše na hoverboarde: Cirkev ho potrestala!

NETKY.SK • 31 December 2015, 13:53 • 2 min
VIDEO Kňaz jazdil počas omše na hoverboarde: Cirkev ho potrestala!

BRATISLAVA - Kongregácia rímskokatolíckej cirkvi na Filipínach odsudzuje správanie sa kňaza, ktorý sa počas vianočnej omše preháňal po kostole na hoverboarde, aby získal pozornosť ľudí.

slovakia

left justify in out

Tento výstrelok, ktorým chcel  kňaž ohúriť veriacich na Štedrý deň, ho môže stáť kariéru. Veriacim v kostole počas Vianoc spieval jazdiac na svietiacom hoverboarde.

 

 

Kňazovanie počínanie niekto natočil a umiestnil video na internet. Toto video vyvolalo medzi užívateľmi internetu rôzne reakcie. Niektorí ho označili za nevhodné iný za veselý nápad.  Kňaza však trest neminul. Arcibiskupstvo mu nariadilo opustiť farnosť a zamyslieť sa nad svojím činom. Diecéza toto vyhlásenie vydala v podobe obrázku na svojej sociálnej sieti. 


"Ako spôsob pozdravu zo svojimi farníkmi, kňaz spieval vianočnú pieseň, zatiaľ čo on stojí na hoverboarde," píše sa vo vyjadrení. 

 

 

THE FOLLOWING IS SAN PABLO DIOCESE'S STATEMENT ON THE 'HOVERBOARD-RIDING PRIEST'...

Posted by Veritas Kapanalig on 29. december 2015

 

Hoverboard označujú jeho výrobcovia za novinku medzi dopravnými prostriedkami, ale aj za spôsob zábavy.

 

Katolíckemu kňazovi diecéza dočasne pozastavila výkon funkcie. Podľa hodnostárov to bolo nevhodné a kňaz sa za svoje konanie počas Štedrého dňa už ospravedlnil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies