VIDEO Kim Kardshian má sériu nových piercingov na mieste, kde by ste to nečakali

NETKY.SK • 27 Január 2017, 15:06 • 2 min
VIDEO Kim Kardshian má sériu nových piercingov na mieste, kde by ste to nečakali

LOS ANGELES – Instagramová celebrita Kim Kardshian verejnosť opäť šokovala svojim zjavom, no tento raz nešlo o jej veľké tancujúce pozadie.

slovakia

left justify in out

Kim pláva na vlne najnovších trendov a svetu predstavila hit v nechtovom dizajne. Do každého nechtu si dala implantovať dva až tri piercingy.

 

img

 

 

 

 

Estetický súd je na každom zvlášť. Čo sa týka praktickosti pôjde zrejme o záporné hodnotenie, skúste si s touto okrasou predstaviť ako píšete na počítači alebo telefóne, ako si upravujete vlasy či hľadíte dieťa po tvári.

 

Ale ako sa vraví: „Pre krásu sa trpí.“

 

Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian a Khloé Kardashian sú známe vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007). Spoločne vlastnia niekoľko značiek oblečenia, pričom každá z nich sa venuje aj vlastným projektom. Sú dcérami Kris Jenner a zosnulého amerického právnika arménskeho pôvodu Roberta Kardashiana, ktorý sa angažoval v procese s bývalým hráčom amerického futbalu O. J. Simpsonom. Majú tiež brata Roba a nevlastné sestry Kendall a Kylie Jennerové



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies