VIDEO Kim Kardashian úplne nahá...opäť

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 16:01 • 2 min
VIDEO Kim Kardashian úplne nahá...opäť

LOS ANGELES – Všetci sme ju videli niekoľkokrát, ale zakaždým prekvapí. Reč je o Kim Kardashian (34), ktorá sa opäť objavila nahá.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná manželka speváka Kanyeho Westa sa v Evinom rúchu objavila v promo videu na desiatu sériu svojej reality show Keep up with Kardashians.

 

V krátkom videu prezradila, že so svojím manželom plánujú druhé dieťa, a tak si chce nafotiť svoje telo v takom stave aké ho má dnes.

 

 

 

 

„Za chvíľu otehotniem a moje telo sa úplne zmení. Tak som sa dnes nechala nafotiť úplne nahá,“ hovorí Kim vo videu a dodáva: „Chcem proste zachytiť svoje telo a mať tie fotografie navždy.“

 

Kim Kardashian sa nedávno nechala nafotiť úplne nahá pre časopis Love a magazín The Paper.

 

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal televíznu celebritu o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala o deň neskôr v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona