VIDEO Kim Čong un sa brutálne vyhráža USA: Zomrie viac ľudí ako pri útokoch 11. septembra 2001

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 11:14 • 2 min
VIDEO Kim Čong un sa brutálne vyhráža USA: Zomrie viac ľudí ako pri útokoch 11. septembra 2001

PCHJONGJANG - Nové propagandistické video KĽDR zašlo trochu priďaleko. Na zázname vidieť ako jadrové hlavice smerujú na USA a budova Kongresu je celá v plameňoch. Severokórejský vodca sa vyhráža USA, že zabije viac Američanov ako pri útokoch 11. septembra 2001.

slovakia

left justify in out

“Naše zbrane sú určené Bielemu domu, Pentagonu a ďaľším strategickým miestam”, hrozí KĽDR na videu severokorejského portálu KLDR Today na YouTube. “Ak mali tri útoky civilných lietadiel 11. septembra 2001 za následok 3-tisíc mŕtvych, vo vojne s nami bude USA vymazané z histórie. Na ľútosť alebo nočné mory im neostane čas”, pokračujú propagandisti.

 

 

Video s názvom “Posledná šanca” sa KĽDR snaží zosmiešniť USA a používa zábery porážok, ktoré utrpeli američania počas vojny v Kórei, obsadenie lodi vojakmi KĽDR v roku 1968, alebo zostrelenie amerického vrtuľníku v roku 1994. Na konci je vidieť raketu, ktorá zasiahne budovu Kapitolu vo Washingtone a horiacu vlajku USA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies