VIDEO Kickboxer Riyadh Al-Azzawi je veľký dobrák: Náhodným cudzincom urobil výlet na zlatom Ferrari

NETKY.SK • 14 November 2016, 18:12 • 2 min
VIDEO Kickboxer Riyadh Al-Azzawi je veľký dobrák: Náhodným cudzincom urobil výlet na zlatom Ferrari

LONDÝN - Dvaja kamaráti Thomas a Ammar boli na výlete v Londýne, kde v uliciach videli množstvo luxusných áut a zatúžili sa na jednom z nich povoziť po meste.

slovakia

left justify in out

Mladíci požiadali o malý výlet po Londýne veľa majiteľov drahých áut, no všetci ich odmietli. Prívrženci skupiny, ktorá uznáva tzv. „teóriu Áno“, nestrácali nádej a verili, že keď nepoľavia vo svojom úsilí, dosiahnu vytúženého cieľa a tak sa i stalo.

 

Po niekoľkých neúspešných hodinách natrafili na zaparkované zlaté Ferrari. Nemohli z neho spustiť oči rovnako, ako mnoho ľudí postávajúcich naokolo. Neskôr zistili, že auto patrí iracko-britskému kickboxerovi Riyadhovi Al-Azzawimu, ktorý sa stal vôbec prvým arabským šampiónom v ťažkej váhe.

 

„Mám pocit, akoby som šiel požiadať o ruku svoju ženu. Chcem to tak veľmi a bojím sa odmietnutia,“ popísal svoje emócie Ammar. Napokon zašli za Al-Azzawim do reštaurácie, pred ktorou auto parkovalo a spýtali sa ho, či ich prevezie. Na prekvapenie prikývol a mladíci neskrývali obrovské nadšenie.

 

Po boku Al-Azzawi v nablýskanom Ferrari sa im splnil sen.

 

 

„Nemyslím si, že tento zážitok niečo prekoná,“ povedal jeden z kamarátov, keď vystúpili z auta. Kickboxerovi sa potom úctivo poďakovali a vstrebávali radosť.

 

„Wow ... Dostali ste zadarmo jazdu do vesmíru!" napísal do komentárov k video na Youtube jeden z divákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona