VIDEO Kelly Family sú späť! V Nemecku zožali veľký úspech

NETKY.SK • 20 September 2017, 11:9 • 2 min
VIDEO Kelly Family sú späť! V Nemecku zožali veľký úspech

Kelly Family, veľká rodinná kapela, ktorá bola na výslní najmä v 90. rokoch, sa vracia na koncertné pódiá.

slovakia

left justify in out

Ak ste aj neboli vyslovene fanúšikom tejto kapely, určite ste o nich minimálne počuli. V deväťdesiatych rokoch sa veľkej popularite tešili aj u nás. Davy fanúšikov z nich šaleli, dokonca vystúpili na koncerte v Bratislave.

 

Ich hity An Alien či An Angel sa stali až notoricky známymi, no dnes si na ne už málokto spomenie. Kapela sa odmlčala na viac ako desať rokov, prešli si mnohými ťažkosťami, vrátane tých finančných, no teraz sa vracajú na koncertné pódiá. Síce nie v plnej zostave, no za to s dávkou elánu.

 

28 minút na po tom, ako dali do predaja vstupenky na svoj koncert v Dortmunde, sa ich predalo 60-tisíc. Z pôvodne plánovaného jediného koncertu sa pre veľký záujem nakoniec stali tri a všetky sa stretli s veľkým úspechom.

 

Z pôvodnej deväťčlennej skupiny sa teraz k spievaniu vrátilo len šesť z nich. V priebehu roka 2018 však plánujú európske turné, počas ktorého sa v marci zastavia aj v Prahe a vo Viedni. Prezentovať budú tak prerábky svojich starých skladieb, ako aj viaceré úplne nové piesne z ich posledného albumu We Got Love, ktorý vyšiel len nedávno.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona