VIDEO Keď zbadal auto s deťmi, ktoré mizlo vo vlnách, neváhal a bežal na pomoc

NETKY.SK • 24 November 2017, 07:42 • 2 min
VIDEO Keď zbadal auto s deťmi, ktoré mizlo vo vlnách, neváhal a bežal na pomoc

FLORIDA – Na pláži Daytona Beach nebolo v ten deň veľa ľudí. Pozornosť rodiny upútalo auto, ktoré samovoľne vchádzalo do vody.

slovakia

left justify in out

Tim započul deti, ktoré kričia o pomoc. Kričali, že ich chce ich matka zabiť. Muž neváhal ani sekundu a rozbehol sa im pomôcť. Jeho žena medzičasom privolala políciu. Po chvíli Timovi pribehol pomôcť aj náhodný okoloidúci.

 

Tim si chcel s tehotnou matkou troch detí pohovoriť. Tá sedela za volantom s nepríčetným pohľadom. Mužom sa podarilo z auta vytiahnuť 10-ročného chlapca a druhé dieťa. Tretie dieťa bolo pripútané v autosedačke. Našťastie im prišli na pomoc aj ďalší okoloidúci a bábätko sa im podarilo vyslobodiť.

 

Nakoniec sa preukázalo, že niekoľko hodín pred touto dramatickou udalosťou na políciu zavolala sestra psychicky narušenej matky troch detí. Žena sa bála, že po prepustení z nemocnice žena ublíži sebe alebo svojim deťom, čo sa v koniec koncov aj potvrdilo. Polícia ženu v aute zadržala už skôr, ale keďže sa správala úplne normálne, a tak ju podľa práva museli nechať ísť. Tá si to následne namierila rovno na pláž.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies