VIDEO Keď múdrejší neustúpi: Táto scénka z MHD vás zaručene pobaví

NETKY.SK • 10 Júl 2018, 10:18 • 2 min
VIDEO Keď múdrejší neustúpi: Táto scénka z MHD vás zaručene pobaví

Aj takéto pohľady sa vám môžu naskytnúť počas cesty hromadnou dopravou.

slovakia

left justify in out

Ak zvyknete cestovať hromadnou dopravou, určite máte v talóne nejeden „príbeh“, ktorý by ste vedeli rozpovedať. Niektoré sú vtipné, iné mierne absurdné. V prostriedkoch MHD sa stretávajú rôzni ľudia s rôznymi návykmi či postojmi a práve to je faktor, ktorý sa podpisuje na vzniku situácii podobných tejto.

 

Najmä teraz, počas letných mesiacov, môže byť cestovanie MHD-čkou skutočným „zážitkom“. Veľa ľudí v malom priestore, vysoké teploty, nervózni cestujúci. Ak toto absolvujete na pravidelnej báze, určite sa vám už naskytol podobný pohľad ako neznámemu Rusovi, ktorého scénka z autobusu natoľko pobavila, až vytiahol telefón a začal ju natáčať na video. To následne na sociálnych sieťach zožalo veľký úspech.

 

Stretli sa tu totiž dvaja diametrálne odlišní cestujúci, horkokrvný mladší muž a staršia žena večne trpiaca chladom. Obaja sedeli pri okne. Jeden potreboval prísun chladnejšieho vzduchu, druhý uprednostnil teplo bez prievanu. Obaja však boli rovnako tvrdohlaví. Začali sa preto doťahovať o to, či bude okno otvorené alebo zatvorené. Každý si robil po svojom bez toho, aby spolu nadviazali očný  kontakt, čo vyústilo až do momentu, kedy mal nejeden spolucestujúci so sebou čo robiť, aby sa nezačal smiať na plné ústa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies