VIDEO Karl Lagerfeld zverejnil krátky film Reincarnation, s Pharrellom a Carou Delevingne

NETKY.SK • 2 December 2014, 15:29 • 2 min
VIDEO Karl Lagerfeld zverejnil krátky film Reincarnation, s Pharrellom a Carou Delevingne

SALZBURG - Nemecký módny návrhár, divadelný a filmový kostymér a fotograf Karl Lagerfeld zverejnil krátky film sprevádzajúci tohtoročnú módnu prehliadku Métiers d’art v Salzburgu.

slovakia

left justify in out

Tentoraz počin nesie názov Reincarnation a zahrali si v ňom americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams a britská modelka, herečka a speváčka Cara Delevingne. Úlohu návrhárky Coco Chanel si zopakovala americko-britská herečka Géraldine Chaplin.

 

Približne sedemminútové video zobrazuje hudobníka a modelku ako pracovníkov hotela, ktorí sa stretnú v sne ako rakúska cisárovná Sisi a jej manžel František Jozef I. Spoločne tancujú a spievajú text piesne CC The World, ktorú napísal a nahral Pharrell. V závere snímky tvorcovia narážajú na príbeh, keď sa Coco Chanel počas návštevy Rakúska v roku 1954 inšpirovala kabátom tamojšieho liftboya a podľa toho vytvorila slávny návrh. 

 

„Je v ňom trošku popartu,“ vyjadril sa pre magazín Women's Wear Daily Lagerfeld. „Nemá byť historickou rekonštrukciou alebo niečím vážnym. Je to ľahké a zábavné,“ dodal návrhár. 

 

Osemdesiatjedenročný Karl Lagerfeld je hlavným dizajnérom a kreatívnym riaditeľom francúzskeho módneho domu Chanel, talianskeho Fendi a vedie tiež vlastnú značku. Krátke filmy ku každoročným prehliadkam svetoznámej módnej značky pod názvom Métiers d’art začal nakrúcať v roku 2008, pričom zakaždým vytvoril námet, napísal dialógy a navrhol scénu a kostýmy. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies