VIDEO: Kapitán Benficy Lisabon poslal k zemi hlavného rozhodcu

NETKY.SK • 14 August 2012, 15:02 • 2 min
VIDEO: Kapitán Benficy Lisabon poslal k zemi hlavného rozhodcu

VIDEO Kapitán Benficy Lisabon poslal k zemi hlavného rozhodcu - Futbal DÜSSELDORF – UEFA má na stole sťažnosť na portugalský tím Benfica Lisabon, ktorého kapitán Luisao poslal k zemi hlavného rozhodcu v sobotňajšom priateľskom zápase na ihrisku Fortuny Dü

slovakia

left justify in out

imgDÜSSELDORF – UEFA má na stole sťažnosť na portugalský tím Benfica Lisabon, ktorého kapitán Luisao poslal k zemi hlavného rozhodcu v sobotňajšom priateľskom zápase na ihrisku Fortuny Düsseldorf.

Zápas bol ukončený v 39.minúte za stavu 0:0 po tom, čo brazílsky reprezentant poslal k zemi hlavného rozhodcu Christiana Fischera, ktorý sa práve chystal vylúčiť jeho tímového spoluhráča Javiho Garciu za nedovolený zákrok.
Benfica na svojich oficiálnych webových stránkach neskôr odsúdila Fischerov pád ako "žalostné divadlo", ale prezident Fortuny Peter Frymuth vyhlásil, že dúfa, že klub bude "prísne potrestaný".

"Som šokovaný. Som vo futbale mnoho rokov a nikdy som nič podobné nevidel. Nechápem, že hráči z tímu akým je Benfica, ktorý hrá v Lige majstrov, majú takýto prístup," povedal Frymuth. "Budeme žiadať pomoc od nemeckej futbalovej federácie a tiež budeme hovoriť o Luisaovi s UEFA, a takisto aj o tom, čo robili ostatní hráči Benficy. Dúfam, že budú prísne potrestaní."

Fischer odmietol pokračovať v zápase kvôli "správaniu sa hráčov Benficy", ale Luisao obhajuje svoju nevinu.
"Bol som prekvapený. Neurobil som žiadny agresívny pohyb. Snažil som sa dostať pred svojich spoluhráčov a videl som ako rozhodca padá. Ešte na ihrisku som sa snažil vysvetliť svoj zámer asistentom," povedal obranca.
"Nebojím sa ničoho. Mám čisté svedomie."{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=HKVG1c-UZ6I"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies