VIDEO Kapela The Rasmus predstavila skladbu Paradise

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 16:01 • 2 min
VIDEO Kapela The Rasmus predstavila skladbu Paradise

BRATISLAVA - Fínska rocková kapela The Rasmus predstaví 31. marca pieseň Paradise. Formácia nahrala novinku v Štokholme.

slovakia

left justify in out

O produkciu sa postaral švédsky tím The Family. "Raj je relatívny. Pre niekoho môže byť rajom to, čo je pre iného peklom," uviedol na margo skladby líder formácie Lauri Ylönen. Paradise bude zároveň prvým singlom kapely od roku 2012, keď muzikanti ponúkli zatiaľ posledný album The Rasmus, ktorý obsahuje single I'm A Mess, Stranger a Mysteria.

 

Tridsaťsedemročný spevák sa medzitým presťahoval s rodinou do Los Angeles, čo ho inšpirovalo aj pri písaní skladieb. Frontman vydal v marci 2011 sólový album New World. 

The Rasmus tvoria okrem spomínaného Ylönena aj Eero Heinonen (basgitara), Pauli Rantasalmi (gitara) a Aki Hakala (bicie nástroje). Helsinská formácia má dosiaľ na svojom konte osem štúdiových nahrávok, z ktorých komerčne najúspešnejšia bola piata s názvom Dead Letters (2003).

 

Medzi najväčšie hity kapely patria skladby In The Shadows, First Day Of My Life, Funeral Song, Guilty, Sail Away či No Fear. The Rasmus v minulosti niekoľkokrát vystúpili aj na Slovensku. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies