VIDEO Kapela The Dead Weather vydá koncertný záznam Live at the Mayan

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 12:54 • 2 min
VIDEO Kapela The Dead Weather vydá koncertný záznam Live at the Mayan

BRATISLAVA - Americká rocková kapela The Dead Weather vydá koncertný záznam Live at the Mayan. Skupina nahrala novinku 26. augusta 2009 počas koncertu v losangeleskom Mayan Theater.

slovakia

left justify in out

Vinyl bude obsahovať desať skladieb, medzi ktorými sú aj coververzie piesní You Just Can't Win skupiny Them, A Child of a Few Hours is Burning to Death kapely West Coast Pop Art Experimental Band a New Pony legendárneho Boba Dylana. O mix sa postaral Vance Powell. Live at the Mayan vyjde aj na DVD. Pod réžiu záznamu sa podpísal Vern Moen. Formácia z nahrávky ponúkla ukážku skladby Hang You From the Heavens. 

Vinyl aj DVD budú súčasťou špeciálneho balíka, ktorý prinesie label Third Man Records v rámci predplatiteľskej služby Vault. K dispozícii pritom bude aj vinylový singel so skladbami Three Dollar Hat a Lose The Right z albumu Dodge and Burn (2015). Formácia vydala všetky piesne zo spomínaného albumu ako single a v rámci najnovšieho balíka ponúkne aj špeciálny box na ich uloženie. Vydavateľstvo Third Man Records založil bubeník, spevák a gitarista kapely Jack White, ktorý je známy aj z už nefungujúceho dua The White Stripes či skupiny The Raconteurs. 

The Dead Weather vznikli v roku 2009 v Nashville. Vo formácii pôsobia okrem Whitea aj Alison Mosshart (spev, gitara, klávesy), Dean Fertita (gitara, klávesy, vokály) a Jack Lawrence (basgitara, vokály, bicie). Kapela zatiaľ vydala albumy Horehound (2009), Sea of Cowards (2010) a spomínaný Dodge and Burn. Na konte má tiež EP Live at Third Man Records West (2009) alebo single Treat Me Like Your Mother, I Cut Like a Buffalo, Die by the Drop či Blue Blood Blues.

Tracklist záznamu Live at the Mayan: 


01 60 Feet Tall 
02 Hang You From the Heavens 
03 You Just Can't Win (Them cover)
04 So Far From Your Weapon 
05 A Child of a Few Hours is Burning to Death (West Coast Pop Art Experimental Band cover)
06 No Hassle Night 
07 Will There Be Enough Water? 
08 I Cut Like a Buffalo 
09 Treat Me Like Your Mother 
10 New Pony (Bob Dylan cover)

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies