VIDEO Kapela Sabaton privezie do Bratislavy v marci najväčšiu šou v kariére

NETKY.SK • 18 Január 2017, 14:30 • 2 min
VIDEO Kapela Sabaton privezie do Bratislavy v marci najväčšiu šou v kariére

BRATISLAVA – Milovníci rockovej hudby sa majú načo tešiť. Obľúbení švédski bojovníci Sabaton postavia 14. marca v bratislavskej Aegon aréne koncertnú šou, akú ešte fanúšikovia nevideli.

slovakia

left justify in out

Scéne bude opäť dominovať tank s maketami rotačných guľometov, navrchu tradične s bicími. Dominantou celej scény bude veľkoplošná LED-stena na celú šírku pódia. Chýbať nebude 12 liehových horákov na špeciálne efekty a spolu viac ako 200 rôznych svetiel. Práve z dôvodu náročnej scény sa začnú prvé technické prípravy s viac ako 24-hodinovým predstihom.

 

Basový gitarista kapely Sabaton Pär Sundström zhodnotil prípravy na živé hranie: „Práve sme dokončili náš nový album The Last Stand a máme za sebou kus poctivej roboty. Veríme, že to fanúšikovia ocenia podobne, ako sa im páči naša hudba celé tie roky. Ťažko povedať, či je to náš najlepší album. Ale čo vieme povedať s istotou – toto bude najväčšie a najlepšie turné Sabatonu všetkých čias.“

 

Sabaton sa na pódiu v Bratislave stretnú s nemeckou heavy-metalovou legendou Accept. Predkapelou týmto dvom velikánom bude formácia Twilight Force.

 

Vstupenky predáva sieť Ticketportal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona