VIDEO Kapela Papa Roach zverejnila skladbu Crooked Teeth

NETKY.SK • 2 November 2016, 15:10 • 2 min
VIDEO Kapela Papa Roach zverejnila skladbu Crooked Teeth

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Papa Roach zverejnila skladbu Crooked Teeth. Novinka sa bude nachádzať na pripravovanom albume, ktorý skupina plánuje uviesť na trh na budúci rok. Názov ani presný dátum vydania však zatiaľ nie sú známe.

slovakia

left justify in out

Líder formácie Jacoby Shaddix nedávno v show Scottyho Marsa prezradil, že album prinesie nový zvuk kapely. Na produkcii nahrávky spolupracujú Nicholas 'Ras' Furlong a Colin Brittain. "Novinka znie, ako keby náš album Infest (z roku 2000, pozn. SITA) mal v roku 2016 dieťa s albumom Getting Away With Murder (2004, pozn. SITA)," povedal spevák. Album nahrávali v štúdiu Steakhouse v losangeleskej štvrti North Hollywood.


Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. V kapele pôsobia aj Jerry Horton (gitara), Tobin Esperance (basgitara) a Tony Palermo (bicie). Okrem spomínaných albumov majú na konte aj nahrávky Old Friends from Young Years (1997), Lovehatetragedy (2002), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), Time for Annihilation: On the Record & On the Road (2010), The Connection (2012) a F.E.A.R. (2015). Medzi ich úspešné single patria napríklad Last Resort, She Loves Me Not, Getting Away with Murder, Scars alebo Forever.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona