VIDEO Kapela Of Mice & Men zverejnila skladbu Unbreakable

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 16:17 • 2 min
VIDEO Kapela Of Mice & Men zverejnila skladbu Unbreakable

BRATISLAVA - Americká kapela Of Mice & Men zverejnila skladbu Unbreakable.

slovakia

left justify in out

Ide o prvú pieseň, ktorú skupina ponúkla po tom, ako ju vlani v decembri opustil spevák Austin Carlile. O spev sa v novinke postaral basgitarista Aaron Pauley.

 

Fanúšikovia a fanúšičky si k piesni môžu pozrieť aj videoklip, v ktorom sa okrem muzikantov predstavila aj žena snažiaca sa dostať preč z púšte. O réžiu sa postaral Max Moore.

Skupina Of Mice & Men vznikla v roku 2009 v kalifornskom meste Costa Mesa. Debutovali v marci 2010 eponymnou štúdiovkou, po ktorej nasledovali albumy The Flood (2011), Restoring Force (2014) a Cold World (2016). S nahrávkou Restoring Force sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostali na štvrtú priečku.

 

Okrem toho majú na konte aj živú nahrávku Live at Brixton (2016). Zostavu v súčasnosti tvoria okrem Pauleyho aj Alan Ashby (gitara), Phil Manansala (gitara) a Valentino Arteaga (bicie).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies