VIDEO Kapela Of Mice & Men vystúpi vo Viedni

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 13:47 • 2 min
VIDEO Kapela Of Mice & Men vystúpi vo Viedni

BRATISLAVA - Americká metalová kapela Of Mice & Men absolvuje na jeseň európske turné, v rámci ktorého zahrá aj v Rakúsku.

slovakia

left justify in out

Koncert vo viedenskej Arene sa uskutoční vo štvrtok 20. októbra. Päťčlenná formácia vyrazí na turné krátko po vydaní štvrtej štúdiovky Cold World , ktorú sa dostane na trh 9. septembra. Z novinky zatiaľ predstavili singel Pain, pričom k nemu už nakrútili aj videoklip. Of Mice & Men odštartujú koncertnú šnúru 30. septembra v Birminghame a neskôr sa okrem spomínanej Viedne predstavia napríklad aj v Glasgowe, Londýne, Paríži, Mníchove, Berlíne či Hamburgu. Turné ukončia 25. októbra v belgických Antverpách.


Skupina Of Mice & Men vznikla v roku 2009 v kalifornskom meste Costa Mesa a jej súčasnú zostavu tvoria Austin Carlile (spev), Phil Manansala, Alan Ashby (obaja gitara), Aaron Pauley (spev, basgitara) a Valentino Arteaga (bicie). Debutovali v marci 2010 eponymnou štúdiovkou, po ktorej nasledovali albumy The Flood (2011) a Restoring Force (2014). Okrem toho majú na konte aj živú nahrávku Live at Brixton (2016).
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona