VIDEO Kapela Nine Inch Nails ponúkla pieseň Burning Bright (Field On Fire)

NETKY.SK • 22 December 2016, 14:53 • 2 min
VIDEO Kapela Nine Inch Nails ponúkla pieseň Burning Bright (Field On Fire)

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Nine Inch Nails zverejnila skladbu Burning Bright (Field On Fire). Novinka sa bude nachádzať na očakávanej EP nahrávke Not The Actual Events, ktorú skupina plánuje vydať v piatok 23. decembra.

slovakia

left justify in out

EP bude obsahovať dovedna päť skladieb, ktoré vytvorili frontman skupiny Trent Reznor s anglickým hudobníkom Atticusom Rossom. Ten je v súčasnosti už oficiálnym členom formácie. "Je to neprívetivá, pomerne neprístupná nahrávka, ktorú sme potrebovali spraviť," povedal Reznor nedávno o novinke.


Trent Reznor založil Nine Inch Nails v roku 1988. Debutovali o rok neskôr nahrávkou Pretty Hate Machine, z ktorej pochádza aj singel Head Like A Hole. Nasledovali albumy The Downward Spiral (1994), The Fragile (1999), With Teeth (2005), Year Zero (2007), Ghosts I-IV (2008), The Slip (2008) a Hesitation Marks (2013). Na konte majú dve Grammy a tiež dve ceny Kerrang!.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona