VIDEO Kapela Mastodon zverejnila skladbu Andromeda

NETKY.SK • 8 Marec 2017, 13:52 • 2 min
VIDEO Kapela Mastodon zverejnila skladbu Andromeda

BRATISLAVA - Americká heavymetalová kapela Mastodon zverejnila skladbu Andromeda.

slovakia

left justify in out

Novinka je ďalšou ukážkou z albumu Emperor Of Sand, ktorý skupina plánuje vydať 31. marca. Štúdiovka bude obsahovať celkovo jedenásť skladieb, z ktorých už formácia zverejnila piesne Sultan's Curse a Show Yourself.

 

Na produkcii nahrávky sa podieľal Brendan O'Brien, s ktorým už spolupracovali aj Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, AC/DC či samotní Mastodon na štúdiovke Crack The Skye (2009). Skupina pracovala na novinke v meste Kennesaw v Georgii a tiež v Los Angeles.  

Kapela Mastodon vznikla v roku 2000 v Atlante a tvoria ju spevák a basgitarista Troy Sanders, gitaristi Bill Kelliher a Brent Hinds a bubeník Brann Dailor. Debutový album Remission vydali v roku 2002. Po ňom nasledovali nahrávky Leviathan (2004), Blood Mountain (2006), spomínaná Crack The Skye, The Hunter (2011) a Once More 'Round The Sun (2014).

 

Na konte majú dve Kerrang! Awards, dve Metal Hammer Golden Gods Awards a tiež tri nominácie na Grammy. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies