VIDEO Kapela Marilyn Manson predstavila ukážku z očakávaného albumu Say10

NETKY.SK • 9 November 2016, 15:20 • 2 min
VIDEO Kapela Marilyn Manson predstavila ukážku z očakávaného albumu Say10

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Marilyn Manson zverejnila ukážku z očakávaného albumu Say10. K novinke, ktorá nesie rovnaký názov ako pripravovaná štúdiovka, si fanúšikovia a fanúšičky môžu pozrieť aj video. Vo viac ako minútovom klipe sedí líder skupiny Marilyn Manson v kresle a vytrháva strany z Biblie. V závere videa leží na zemi v kaluži krvi mužská postava bez hlavy. O réžiu sa postaral Tyler Shields.

slovakia

left justify in out

Album Say10 by sa mal dostať na trh 14. februára. Informáciu potvrdil 47-ročný spevák v rozhovore pre americký mesačník Alternative Press, ktorého zástupcovia mu v júli v rámci odovzdávania svojich výročných cien udelili takzvanú Icon Award. Ďalšie detaily o pripravovanom desiatom albume formácie zatiaľ nie sú známe.


Kapelu Marilyn Manson založili v roku 1989 spomínaný spevák Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, a gitarista Daisy Berkowitz, ktorý ju však v roku 1996 opustil. V súčasnosti sú členmi okrem Mansona aj Twiggy Ramirez (basgitara), Paul Wiley (gitara), Daniel Fox (klávesy, perkusie), Gil Sharone (bicie) a Tyler Bates (gitara).

 

Formácia má na konte štúdiovky Portrait Of An American Family (1994), Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998), Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death) (2000), The Golden Age Of Grotesque (2003), Eat Me, Drink Me (2007), The High End Of Low (2009), Born Villain (2012) a The Pale Emperor (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona