VIDEO Kapela Judas Priest dokončuje nový album

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 13:16 • 2 min
VIDEO Kapela Judas Priest dokončuje nový album

BRATISLAVA - Anglická heavymetalová kapela Judas Priest dokončuje nový album.

slovakia

left justify in out

Informáciu prezradil prostredníctvom služby Instagram producent Andy Sneap a dodal, že nahrávanie albumu si veľmi užil. Okrem neho sa na novinke podieľajú aj producent Tom Allom a tiež zvukový inžinier Mike Exeter.

 

Tom Allom sa podieľal na viacerých úspešných albumoch Judas Priest ako napríklad British Steel (1980), Point of Entry (1981), Screaming for Vengeance (1982), Defenders of the Faith (1984), Turbo (1986), Ram It Down (1988) alebo na niekoľkých koncertných záznamoch. Talent Andyho Sneapa v minulosti využili Megadeth, Kreator alebo Arch Enemy. Formácia by rada vydala nový album tento rok a v roku 2018 chce vyraziť na turné. Líder skupiny Rob Halford nedávno vyhlásil, že vydanie nahrávky i propagačné aktivity si chcú poriadne prichystať.

Formácia Judas Priest sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1969. V súčasnosti v nej pôsobia okrem spomínaného speváka aj Richie Faulkner, Ian Hill, Glenn Tipton a Scott Travis. Na konte majú celkovo 17 štúdioviek vrátane zatiaľ poslednej Redeemer of Souls (2014). Celosvetovo predali už takmer 50 miliónov nahrávok. Za pieseň Dissident Aggressor získali Grammy v kategórii Najlepší metalový výkon.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies