VIDEO Kapela Gorillaz zverejnili skladbu The Apprentice

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 12:03 • 2 min
VIDEO Kapela Gorillaz zverejnili skladbu The Apprentice

BRATISLAVA - Anglická kapela Gorillaz zverejnila skladbu The Apprentice.

slovakia

left justify in out

V novinke hosťujú Rag'n'Bone Man, Zebra Katz a Ray BLK. Pieseň sa bude nachádzať na deluxe edícii očakávaného albumu Humanz, ktorý skupina plánuje vydať 28. apríla. Fanúšikovia a fanúšičky si z nahrávky doteraz mohli vypočuť skladby Saturnz Barz, Andromeda, We Got The Power, Ascension, Hallelujah Money či Let Me Out. Na nahrávke hosťujú okrem spomínaných napríklad aj Pusha T, Mavis Staples, De La Soul, Danny Brown, Popcaan, Benjamin Clementine či Anthony Hamilton.

Virtuálnu skupinu Gorillaz vytvorili v roku 1998 Damon Albarn a Jamie Hewlett, pričom jej členmi sú fiktívni hudobníci 2D, Murdoc Niccals, Noodle a Russel Hobbs. Debutový, eponymný album vydali v roku 2001. Po ňom nasledovali nahrávky Demon Days (2005), Plastic Beach (2010) a The Fall (2011), po ktorej si dala formácia prestávku. Na konte majú hity ako Clint Eastwood (feat. Del The Funky Homosapien), 19-2000, Feel Good Inc. (feat. De La Soul), Dare (feat. Shaun Ryder) alebo Dirty Harry (feat. Bootie Brown). Podarilo sa im získať napríklad Grammy, NME Award, dve MTV Video Music Awards alebo deväť nominácií na BRIT Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies