VIDEO Kapela Gogol Bordello vydá v auguste album Seekers and Finders

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 14:30 • 2 min
VIDEO Kapela Gogol Bordello vydá v auguste album Seekers and Finders

BRATISLAVA - Americká kapela Gogol Bordello vydá 25. augusta album Seekers and Finders.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať jedenásť skladieb, z ktorých už skupina predstavila prvý singel Saboteur Blues aj s lyric videom. Líder formácie Eugene Hütz v oficiálnom vyhlásení uviedol, že pieseň poukazuje na ľudí, ktorí nežijú v prítomnosti a ničia sa myslením na minulosť alebo budúcnosť.

 

V úvodnej skladbe albumu Did It All sa ako hostka predstaví speváčka a klaviristka Regina Spektor. Kapela tento rok vystúpi napríklad na Topfeste. ktorý sa bude konať v piatok 30. júna a sobotu 1. júla na letisku v Piešťanoch.

Gogol Bordello založil v roku 1999 v New Yorku spomínaný rodák z Ukrajiny, spevák a gitarista Eugene Hütz. Formácia, v ktorej sa vystriedalo množstvo hudobníkov, vydala v tom istom roku prvý album Voi-La Intruder. Zatiaľ poslednú nahrávku Pura Vida Conspiracy uviedli na trh v roku 2013. V piesňach kapely možno počuť okrem spevu, gitary, basgitary či bicích napríklad aj husle a akordeón.

 

Spomínaný líder sa predstavil ako herec vo filme Všetko je osvetlené (2005), pričom kapela sa ukázala napríklad v snímke Špina a múdrosť (2008), ktorú režírovala Madonna. O skupine vznikol aj dokument Gogol Bordello Non-Stop (2008).

Tracklist albumu Gogol Bordello - Seekers and Finders:


01 Did It All
02 Walking on the Burning Coal
03 Break Into Your Higher Self
04 Seekers and Finders
05 Familia Bonfireball
06 Clearvoyance
07 Saboteur Blues
08 Love Gangsters
09 If I Ever Get Home Before Dark
10 You Know Who We Are (Uprooted Funk)
11 Still That Way

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies