VIDEO Kapela Foster the People zverejnili EP III

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 13:12 • 2 min
VIDEO Kapela Foster the People zverejnili EP III

BRATISLAVA - Americká indiepopová kapela Foster The People predstavila EP s názvom III.

slovakia

left justify in out

Novinka obsahuje tri skladby Doing It for the Money, Pay the Man a S.H.C.

 

"Tieto piesne sme napísali, aby sme odzrkadlili radosť v čase, keď ju ľudia potrebovali viac ako kedykoľvek predtým, a povedali sme si, že je najlepší čas sa s vami o ne podeliť," napísali členovia formácie na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

 

Priaznivci formácie si môžu skladby vypočuť na viacerých digitálnych platformách, ako je napríklad služba YouTube. Nahrávky sa okrem toho budú nachádzať aj na pripravovanom treťom albume Foster The People, ktorý by sa mal dostať na trh v priebehu leta.

V lete pritom kapela v rámci svetového turné zavíta aj do Bratislavy. Koncert odohrá v stredu 5. júla v Refinery Gallery. Predstavia sa aj 4. júla v Budapešti alebo 6. júla na českom festivale Rock for People v Hradci Králové.

Foster The People vznikli v roku 2009 v Los Angeles. Formáciu v súčasnosti tvoria Mark Foster (spev, klávesy, gitara, syntetizátor, bicie, perkusie), Mark Pontius (bicie, perkusie), Sean Cimino (vokály, gitara, klavír, klávesy) a Isom Innis (vokály, klavír, klávesy, bicie, perkusie). Do roku 2015 s nimi pôsobil aj basgitarista Cubbie Fink.

 

V roku 2010 vydali debutový singel Pumped Up Kicks, ktorý sa dostal na tretiu priečku amerického rebríčka Billboard Hot 100. Pieseň sa v roku 2011 objavila na ich eponymnom EP a následne tiež na debutovom albume Torches, po ktorom vydali ešte štúdiovku Supermodel (2014).

 

Na konte majú Billboard Music Award ako aj tri nominácie na Grammy.

 


 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies