VIDEO Kapela Fall Out Boy zverejnila singel Young and Menace

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 14:24 • 2 min
VIDEO Kapela Fall Out Boy zverejnila singel Young and Menace

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Fall Out Boy ohlásila nový album s názvom Mania.

slovakia

left justify in out

Formácia svoju siedmu štúdiovku, ktorej názov oficiálne štylizujú ako M A N I A, vydá 15. septembra. Zároveň z nej predstavili prvý singel Young and Menace aj s videoklipom.

 

Novinka, o ktorej réžiu sa postarali filmová spoločnosť Scantron a Mel Soria, sleduje dievča žijúce v domácnosti s veľkými chlpatými bytosťami. Po tom, ako sa pri večeri pohádajú, dievčina utečie z domu. Hľadá pomoc u rôznych ľudí na ulici, no tí jej nerozumejú a ona zablúdi do klubu, kde vystupujú Fall Out Boy.

Kapela Fall Out Boy vznikla v roku 2001 a tvoria ju Patrick Stump (spev a gitara), Pete Wentz (basgitara), Joe Trohman (gitara) a Andy Hurley (bicie). Na konte majú albumy Take This To Your Grave (2003), From Under The Cork Tree (2005), Infinity On High (2007), Folie A Deux (2008), Save Rock And Roll (2013) a American Beauty/American Psycho (2015).

 

Doteraz získali napríklad štyri MTV Video Music Awards, päť Kerrang! Awards a päť Teen Choice Awards.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies