VIDEO Kapela Arch Enemy vydá nový album, predstavia ho aj v Bratislave

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 15:52 • 2 min
VIDEO Kapela  Arch Enemy vydá nový album, predstavia ho aj v Bratislave

BRATISLAVA - Švédska kapela Arch Enemy vystúpi 25. septembra v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC).

slovakia

left justify in out

Formácia o tom informovala prostredníctvom oficiálnej webstránky, kde tiež prezradila názov a dátum vydania nového albumu. Nahrávka Will To Power sa dostane na trh 8. septembra.

 

"Po mesiacoch písania a nahrávania v štúdiu sme radi, že sme dokončili prácu na našom desiatom albume Will To Power. Tešíme sa, že sa s vami už čoskoro podelíme o nové skladby. Sme tiež radi, že môžeme ohlásiť prvú časť svetového turné Will To Power. Nemôžeme sa dočkať, kedy vám zahráme nové i staršie piesne," napísal gitarista kapely Michael Amott.

Skupina predtým potvrdila účasť aj na slovenskom festivale Rock pod Kameňom, ktorý sa bude konať od 2. do 4. augusta v rekreačnej oblasti Sninské rybníky. Kapela sa okrem toho tento rok zastaví aj v Maďarsku, Českej republike, Rakúsku či Poľsku. Hosťom bratislavského koncertu bude skupina Jinjer.

Arch Enemy sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1996. Pôvodným spevákom a jedným zo zakladajúcich členov formácie bol Johan Liiva, ktorého v roku 2000 nahradila Angela Gossow. Tá však kapelu v roku 2014 opustila a na jej miesto prišla Kanaďanka Alissa White-Gluz.

 

Okrem speváčky a Michaela Amotta vo formácii pôsobia aj gitarista Jeff Loomis, bubeník Daniel Erlandsson a basgitarista Sharlee D'Angelo. Na konte majú deväť štúdioviek - Black Earth (1996), Stigmata (1998), Burning Bridges (1999), Wages of Sin (2001), Anthems of Rebellion (2003), Doomsday Machine (2005), Rise of the Tyrant (2007), Khaos Legions (2011) a War Eternal (2014).

 

Vydali tiež tri EP nahrávky, dve kompilácie a tri koncertné záznamy.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona