VIDEO Kapela Arcade Fire vydajú The Reflektor Tapes / Live at Earls Court

NETKY.SK • 12 December 2016, 16:16 • 2 min
VIDEO Kapela Arcade Fire vydajú The Reflektor Tapes / Live at Earls Court

BRATISLAVA - Kanadská indierocková kapela Arcade Fire vydá 27. januára DVD a Blu-ray disk The Reflektor Tapes / Live at Earls Court.

slovakia

left justify in out

Novinka ponúkne dokument The Reflektor Tapes (2015) režiséra Kahlila Josepha zachytávajúci nahrávanie zatiaľ posledného albumu skupiny Reflektor (2013). Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na nový koncertný záznam Live at Earls Court, ktorý skupina nahrala počas turné k spomínanej štúdiovke v roku 2014 v Londýne. Formácia už zverejnila prvú ukážku zo záznamu v podobe videa k piesni Reflektor. Skupina v súčasnosti pracuje na novom albume.


Arcade Fire vznikli v roku 2001. V septembri 2004 vydali debutový album Funeral, ktorý zaznamenal veľmi pozitívny ohlas kritiky. Po ňom nasledovala štúdiovka Neon Bible (2007), s ktorou dobyli kanadský albumový rebríček a v americkom Billboarde 200 a UK Charte sa dostali na dvojku. S treťou štúdiovkou The Suburbs (2010) obsadili prvú priečku vo všetkých troch spomínaných hitparádach a na 53. ročníku udeľovania hudobných cien Grammy bodovali v najprestížnejšej kategórii Album roka. V októbri 2013 vydali spomínaný štvrtý album Reflektor, s ktorým taktiež dobyli tri menované rebríčky.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies