VIDEO Kapela Arcade Fire vydá album Everything Now

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 11:24 • 2 min
VIDEO Kapela Arcade Fire vydá album Everything Now

BRATISLAVA - Kanadská indierocková kapela Arcade Fire vydá album Everything Now. Novinka sa dostane na trh 28. júla na CD, kazete i v digitálnom formáte. Vinylová edícia ponúkne 20 rôznych obalov, ktoré budú obsahovať názov albumu v jednom z 20 rôznych jazykov. Obal CD a vinylu bude k dispozícii aj v špeciálnych verziách Day a Night.

slovakia

left justify in out

S produkciou kapele pomohli Thomas Bangalter z Daft Punk, Steve Mackey z už nefungujúcich Pulp a Markus Dravs. Skupina nahrávala novinku, na ktorej sa podieľal aj Geoff Barrow z Portishead, v mestách New Orleans, Montreal a Paríž. Fanúšikovia a fanúšičky si už môžu vypočuť najnovšiu ukážku z albumu v podobe titulnej skladby, ku ktorej kapela zverejnila aj videoklip z púšte. O réžiu sa postaral tím The Sacred Egg. Everything Now bude obsahovať celkovo 13 piesní.

Arcade Fire vznikli v roku 2001 v Montreale. V septembri 2004 vydali debutový album Funeral, ktorý zaznamenal veľmi pozitívny ohlas kritiky. Po ňom nasledovala štúdiovka Neon Bible (2007), s ktorou dobyli kanadský albumový rebríček a v americkom Billboarde 200 a UK Charte sa dostali na dvojku.

 

S treťou štúdiovkou The Suburbs (2010) obsadili prvú priečku vo všetkých troch spomínaných hitparádach a na 53. ročníku udeľovania hudobných cien Grammy bodovali v najprestížnejšej kategórii Album roka. V októbri 2013 vydali štvrtý album Reflektor, s ktorým taktiež dobyli tri menované rebríčky.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies