VIDEO Kanadský potápač objavil pravdepodobne cvičnú atómovú bombu!

NETKY.SK • 9 November 2016, 06:46 • 2 min
VIDEO Kanadský potápač objavil pravdepodobne cvičnú atómovú bombu!

VICTORIA - Kanadský potápač Sean Smyrichinsky pátral pôvodne pri pobreží provincie Britská Kolumbia na západe rodnej krajiny po holotúriach, narazil však možno na stratenú cvičnú atómovú bombu. Informovalo o tom utorkové vydanie periodika Washington Post.

slovakia

left justify in out

Kanaďan považoval oceľový predmet v asi desaťmetrovej hĺbke pôvodne za UFO, jeden z tamojších občanov sa však rozpamätal, že sa v lokalite v roku 1950 zrútil bombardér amerického letectva typu B-36 a následne sa hovorilo o strate cvičnej bomby.

 

 

Smyrichinsky sa preto obrátil na kanadské námorníctvo, ktoré v krátkom čase potvrdilo lokalitu havárie. Predmet, na ktorý narazil potápač, však predstavuje zrejme prázdnu "kapsľu" bez trhaviny, uviedli armádne zdroje pre kanadskú televíziu CBC.

 

 

Na konci týždňa by na miesto nálezu mala doraziť vojenská loď, ktorej posádka by definitívne mala objasniť, na čo vlastne narazil potápač.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies