VIDEO Kanadská televízia spravila dokument o našich hokejistoch z Trenčína: Zaujal ich jeden nezvyčajný fakt

NETKY.SK • 21 September 2016, 16:33 • 2 min
VIDEO Kanadská televízia spravila dokument o našich hokejistoch z Trenčína: Zaujal ich jeden nezvyčajný fakt

BRATISLAVA – Trenčín je okrem toho, že ho označujú za mesto módy, aj hokejovým mestom. Potvrdzuje to aj dokument kanadskej televízie Sportsnet, ktorá natočila dokument o Mariánovi Hossovi, Zdenovi Chárovi a Mariánovi Gáboríkovi. Týchto troch spája okrem hokeja aj to, že všetci traja bývajú na jednej ulici. Táto trojica má spolu na konte až päť Stanley cupov.

slovakia

left justify in out

Autorov dokumentu o našich hokejistoch a Trenčíne zaujal najmä fakt, že päť Stanleyho pohárov vyhrali traja hokejisti, ktorí bývajú na jednej ulici. Štáb televízie Sportsnet sa preto vydal do Trenčína.

 

Vo videu sa predstavil aj Tomáš Tatar, ktorý v NHL patrí medzi mladšiu generáciu slovenských hokejistov.

 

Okrem toho si kanadská televízia zaspomínala aj na Pavla Demitru. "Ten deň, keď sa to stalo, bol jeden z najhorších dní v mojom živote. Nechcelo sa mi veriť tomu, čo sa stalo," povedal Marián Gáborík o dni, kedy prišiel Demitra o život.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona